REŢETELE VIORICĂI

Păstrăv prăjit, cu mujdei şi mămăliguţă

AVEM NEVOIE DE: păstrăvi potriviţi ca mărime, în funcţie de numărul persoanelor de la masă. Ne mai trebuie cam o sută de grame de alune şi ceva pesmet.

CUM PROCEDĂM: Spălăm peştele bine, îl lăsăm să se zvânte, apoi îi punem în interior puţină sare şi piper. Se ia o tavă şi se unge bine cu unt. Peştii se aşează pe burtă, unul lângă altul, cu spaţiu suficient pentru a aşeza şi legumele tăiate felii. Se adaugă vinul şi se pune la cuptor, la foc potrivit, pentru circa o jumătate de oră.

CUM SERVIM: cu garnitură de cartofi, natur sau la cuptor.

Viorica vă urează POFTĂ BUNĂ!

 

Copyright © 2013 pastrav-afumat.ro | Design: Free CSS Templates | Maintenance: OVO-Media